BLOG

AMERİKA YAZ OKULU LİDERİMİZİN MESAJI VAR!

Amerika'daki grup liderimiz Sinem Üstel yaz okulu tecrübelerini bizlerle paylaşıyor.

2017-08-02 12:27:22

AMERİKA YAZ OKULU LİDERİMİZİN MESAJI VAR!

2-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında okul grubumuz ile birlikte Success International Yurt Dışı Eğitim aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz Los Angeles’daki 3 haftalık harika geçen yaz okulu programımızda California State University kampüsünde kaldık. Tertemiz odalarda, farklı dünya mutfaklarının bir araya geldiği leziz yemekleriyle, güleryüzlü ve yardımsever insanlarıyla , huzurun yüksek olduğu, her akşam yapılan aktiviteleriyle, ders ve geziler dışında kalan zamanlarında masa oyunları, bilardo, tenis, voleybol, basketbol, play station ile değerlendirmeleriyle oldukça keyifli vakit geçirdik.

Öğrenciler haftada 20 saat dersleri ve her hafta değişen sınıf düzenlemeri ile farklı ülkelerden gelen arkadaşlarıyla hedef dili sıklıkla kullanma fırsatı buldular.

Hafta içi ve hafta sonu yapılan geziler (Beverly Hills, Hollywood, Long Beach, Universial Studios, Venice Beach, Rodeo Drive, Aquarium of the Pacific, Malibu, Santa Monica.... vb) tam anlamıyla mükemmeldi. 2 gecemizi geçirdiğimiz San Francisco şehrinde gezdiğimiz yerler, kaldığımız otel ve özellikle de Golden Gate köprüsü çok etkileyiciydi.

Öğrencilerimle geçirdiğim ve çok güzel anılar biriktirdiğimiz ; bilmediğimiz bir ülkede, kaldığımız şehirde, geçirdiğimiz 3 haftada bize kendi evimizdeymiş gibi hissetmemizi sağlayan , her ayrıntıyı düşünen yapılan planlamaya uygun olmayan sürprizlere yer vermeyen Success ailesine, ilgisi ve desteğini üzerimizden hiç eksik etmeyen Kaan Bey’e ve fotoğraflarımızda tebessümle anacağımız güzel anlarıma ortak olan öğrencilerime  çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...