BLOG

MALTA'DA EGITIMINE DEVAM EDEN CANSU ARSAN'DAN MESAJ VAR!

12 Haftalık dil eğitimi için Malta'daki Chamber College okulunu seçen ve eğitimine devam eden öğrencimiz Cansu Arsan deneyimlerini bizimle paylaşıyor.

2017-07-22 18:50:32

MALTA'DA EGITIMINE DEVAM EDEN CANSU ARSAN'DAN MESAJ VAR!

Merhabalar,

Dil eğitimi almaya karar verdiğim ilk zamanlar her açıdan büyük korkularım ve sorularım vardı. Nereye gitmeliyim? Nasıl bir okul tercih etmeliyim? Gerekli süreci kiminle nasıl yürütmeliyim? Arkadaşlarımla konuştum ve onların tavsiyeleri üzerine Eskişehirde Success firmasına görüşmeye gittim. Yaklaşık 2 3 görüşme sonucunda bana en uygun yer, zaman ve okulu birlikte seçtik. Ve Malta Chamber College yaz dönemi dil okuluna gelmeye karar verdim.Orada bulunduğunuz süre içerisinde ne kadar farklı kültürden arkadaşlarınız olduğunu ve kendinizi geliştirdikçe insanlarla ne kadar rahat iletişim kurduğunuzu farkettiğinizde şaşırıyorsunuz. Aldığınız eğitim, hocalarınız ve tabiki okulunuzun mutluluğunuza etkisinin payı da bu konuda oldukça fazla diyebilirim. Seçtiğim okulun bu konuya fazlasıyla önem verdiğini söyleyebilirim.

Tüm Success ailesine ve özellikle de her sorunumuzla, her sorumuzla bıkmadan ilgilenen Gülsedef Hanım'a her şey için çok teşekkür ederim.